Dnes je 25. duben 2024 // Svátek má Marek

Obsah stránky

ANKETA - Umístění plánovaného dětského hřiště

úterý, 24. listopad 2020 | OSTATNÍ
ANKETA k umístění plánovaného dětského hřiště s vyhodnocením v neděli 29.11.2020

Vážení spoluobčané.

Obecní úřad v Tlumačově zpracovává žádost v grantovém řízení na realizaci většího dětského hřiště, osazeného kombinovanými dřevěnými herními prvky, prolézačkami a houpačkami.

Původní záměr byl vybudovat hřiště ve Sportovním a kulturním areálu, který se v posledních letech stal přirozeným centrem, kde se občané a především rodiče s dětmi scházejí. Hřiště by bylo umístěno na travnaté ploše u brouzdaliště, kde je už dříve, svépomocí vybudované pískoviště.

Následně byl zvažován další návrh, zřídit hřiště na ploše napravo od příjezdové komunikace k čistírně odpadních vod (ČOV).

Obě lokality mají své pro i proti. U první varianty by bylo hřiště chráněno a stíněno ze dvou stran vzrostlými stromy, bylo by u koupaliště, kde je zajištěno i sociální zařízení a možnost dalších volnočasových aktivit. Zároveň je větší šance pro víceúčelový areál grant získat. Nevýhodou je vzdálenost od obce.

V případě umístění na pozemku před ČOV, je jednoznačnou výhodou blízkost z centra obce. Nevýhodou pak blízkost frekventované komunikace, nestíněná plocha a menší šance získat grant, pokud hřiště není součástí víceúčelového areálu.

Pod mapkami je formulář ankety, kde můžete vyjádřit svůj názor na preferovanou lokalitu umístění.

Mapka s umístěním dětského hřiště u koupaliště

                                                                              

Mapka s umístěním dětského hřiště u ČOV

Hlasování v anketě bylo již ukončeno.

Děkujeme za účast v anketě.

 

Patička stránky