Dnes je 20. duben 2024 // Svátek má Marcela

Obsah stránky

Možnost rozboru kvality vody za dotovanou cenu

pátek, 08. leden 2021 | ÚŘAD INFORMUJE
Nabízíme možnost rozboru kvality pitné vody odbornou firmou, za dotovanou cenu s množstevní slevou. Cena rozboru bude činit 1000,- Kč včetně DPH. Spoluúčast občanů bude činit 300,-Kč včetně DPH. Zbývající částku bude dotovat Obec Tlumačov. Formulář pro přihlášení k rozboru ke stažení na stránkách obce.

Vážení spoluobčané.

Obracíme se na Vás s následující nabídkou.

V souvislosti s plánovanou výstavbou vodovodu Obce Tlumačov a ve vztahu k získání dotačního titulu na tuto akci je vhodné prokázat, jakou kvalitu mají jak obecní, tak i soukromé zdroje pitné vody.

Nabízíme Vám tedy možnost rozboru kvality Vaší pitné vody odbornou firmou, za dotovanou cenu s množstevní slevou.

Cena rozboru bude činit 1000,- Kč včetně DPH. Spoluúčast občanů bude činit 300,-Kč včetně DPH. Zbývající částku bude dotovat Obec Tlumačov.

Chceme Vás ujistit, že realizace vodovodu je naší maximální prioritou. V současné době jsou ukončena veškerá projektová řízení a čeká se jen na vyhlášení dotačního titulu, ze kterého bude možné čerpat finanční prostředky. Výsledky kvality pitné vody v soukromých zdrojích mohou být dalším argumentem při žádosti o dotaci.

V případě zájmu o rozbor pitné vody z Vašeho soukromého zdroje, vyplňte níže uvedený formulář a doručte jej na Obecní úřad v Tlumačově osobně nebo elektronicky, na e-mailovou adresu starosta@obectlumacov.cz, do pátku 15. 1. 2020. O plánovaném odběru vzorku vody budete včas informováni.

Finanční spoluúčast 300,-Kč můžete uhradit v hotovosti v kanceláři OÚ Tlumačov nebo bezhotovostně na účet č. 6121-321/0100, variabilní symbol - číslo popisné.

 

Za Obec Tlumačov: Bc. Miroslav Kabourek, starosta obce.

Patička stránky